Uvjeti korištenja web stranice Karijera.eu


Karijera.eu je informativni portal

Uvjeti korištenja sadržaja s portala Karijera.eu regulirani su ovim Uvjetima korištenja sadržaja. Smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s Uvjetima korištenja sadržaja koji su na snazi, te da su ih razumjeli i prihvatili u cijelosti.

Uvjeti korištenja sadržaja

Korištenjem sadržaja web stranice www.karijera.eu smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo u nekomercijalne svrhe, za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Karijera.eu se ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem bilo kojeg dijela sadržaja.

Karijera.eu polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Karijera.eu i podložno je tužbi.

Informacije na internet stranici Karijera.eu informativnog su sadržaja i Karijera.eu zadržava pravo promjene ili ukidanja bilo kojeg sadržaja na portalu bez prethodne najave. Karijera.eu ne odgovara ni za kakve posljedice prouzrokovane promjenama sadržaja. Karijera.eu također nije odgovoran za eventualne štete nastale zbog tipografskih pogrešaka.

Internet stranica Karijera.eu sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja poslovnih partnera i oglašivača, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice. Karijera.eu nema nadzor nad sadržajem vanjskih stranica, te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane uz sadržaj na web stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na ovoj internet stranici isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Karijera.eu ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu, niti za štetu nastalu korištenjem poslovnih oglasa objavljenih na www.karijera.eu.

Portal Karijera.eu poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Karijera.eu može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala. Ove podatke Karijera.eu koristi isključivo radi poboljšanja i unaprijeđenja portala i njegovih sadržaja.

Korisnicima portala strogo je zabranjeno:
- objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
- objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
- lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
- prikrivanje porijekla sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem portala Karijera.eu
- objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
- objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
- svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme
- prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika

Komentari objavljeni na portalu Karijera.eu ne odražavaju stav vlasnika i uredništva. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također ne moraju biti ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi.

Karijera.eu zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Hej! Nisi stisnuo like?

Lajkajte našu stranicu i pomozite nam da vam dostavimo još kvalitetnije članke!

profesionalno napravljen životopis