By Urednik on Ponedjeljak, 04 Rujan 2017
Category: Oglasi za posao

Tehnički direktor (m/ž)

Tvrtka SUTON d.o.o. – grafička industrija sa sjedištem u Širokom Brijegu (BiH) je vodeća grafička kuća na tržištu BiH i ove godine obilježava 26-u godinu uspješnog rada i postojanja. Već dugi niz godina aktivno smo nazočni na tržištu Hrvatske, Crne Gore, ali i na drugim izvoznim tržištima.

Od 01.01.2016. godine postali smo većinski vlasnici tiskare Slobodna Dalmacija Print, a od 01.01.2017. godine smo postali i 100 % vlasnici digitalne tiskare Dvornik iz Splita.

Kako u narednom periodu imamo ambiciozne planove razvoja i širenja ove naše dvije tiskare, ponajprije na tržištu Dalmacije, zatim ostalih dijelova RH, a kasnije i ostalih tržišta EU, tražimo kandidate za sljedeće radno mjesto:

Tehnički direktor (m/ž) - 1 izvršitelj
Mjesto rada: Split
Uvjeti: VŠS ili VSS grafičkog smjera Pet godina radnog iskustva u vođenju grafičke proizvodnje Služenje računalom Sklonost timskom radu, te organizaciji i vođenju tima od 30 i više ljudi Odlično poznavanje procesa grafičke proizvodnje
Natječaj je otvoren do 02.10.2017. godine. Nepotpune i prijave koje ne ispunjavaju tražene uvjete se neće razmatrati. Molimo da svoj kratki životopis pošaljete na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te da navedete konkretno radno mjesto za koje se prijavljujete.

Svim odabranim kandidatima jamčimo rad u sređenoj i organiziranoj tvrtci sa urednim primanjima, te mogućnošću zarade sukladno ostvarenim osobnim rezultatima, kao i rezultatima čitavog tima.

Related Posts

Leave Comments