By Urednik on Ponedjeljak, 30 Siječanj 2017
Category: Oglasi za posao

Tehničar održavanja (m/ž)

Vjerujemo da sve što radimo doprinosi razvoju naših zaposlenika i poslovnih Partnera. Gradimo organizaciju u kojoj najveću snagu čine ljudi. Način na koji djelujemo učinio nas je europskim liderom u obradi stakla za potrebe u građevini. Ako si u potrazi za poticajnim izazovima, poduzmi sljedeći korak u svojoj karijeri i pridruži se našem timu.

Za rad u našoj tvornici u Varaždinu tražimo kandidate za radno mjesto:

TEHNIČAR ODRŽAVANJA (m/ž)

OSOBA ZAPOSLENA NA OVOM RADNOM MJESTU BIT ĆE ODGOVORNA ZA SLJEDEĆE:

osiguravanje kontinuiteta rada i pune tehničke efikasnosti novopostavljenih strojeva implementacija planova održavanja i popravaka te koordiniranje redovnih nadogradnji opreme osmišljavanje i uvođenje procesa koji povećavaju iskoristivost i efikasnost strojeva kao i poboljšanje zaštite i sigurnosti na radu
OD NAŠIH KANDIDATA OČEKUJEMO: min. SSS tehničkog smjera: elektrotehnika, automatika, mehatronika, energetika ili sl. min. 2 godine radnog iskustva u struci, poželjno na poslovima održavanja dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu sposobnost rada pod vremenskim pritiskom sposobnost analitičkog razmišljanja i kreativnost dobro poznavanje rada na računalu (MS Office paket)
NUDIMO: ugovor o radu na puno radno vrijeme rad u tvrtki sa stabilnom pozicijom na tržištu sudjelovanje u edukacijama i stjecanje dodatnih kompetencija mogućnost osobnog rasta i stjecanje radnog iskustva u međunarodnom radnom okruženju priliku za rad u iskusnom i profesionalnom timu stručnjaka

Zainteresirane kandidate molimo da pošalju životopis te motivacijsko pismo
uz naznaku za koje radno mjesto se prijavljuju.

PRIJAVI SE
Samo odabrani kandidati bit će kontaktirani.

Molimo Vas da uz prijavu dodate sljedeće: „U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka ( "Narodne novine" broj 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12-pročišćeni tekst) ovim putem pristajem da tvrtka Press Glass koristi moje osobne podatke za potrebe sadašnjih i budućih natječaja za posao. Upoznat sam da svojim osobnim podacima mogu pristupiti, izmjeniti ih ili povući ih”.

Leave Comments