By Urednik on Ponedjeljak, 30 Siječanj 2017
Category: Oglasi za posao

Savjetnik za poslovanje s malim i srednjim poduzetnicima (m/ž)

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga. U kombinaciji s lokalnom ekspertizom i orijentacijom na klijenta, Sberbank gradi mostove i postaje jedinstveni bankarski partner između Rusije i Centralne i Istočne Europe.

S ciljem ostvarenja ambicioznih ciljeva, u potrazi smo za bankarskim stručnjacima. Ako Vas motivira izazov, inspirira Vas postizanje zajedničkih ciljeva i posvećeni ste izvanrednim postignućima, javite nam se!

SAVJETNIK ZA POSLOVANJE S MALIM i SREDNJIM PODUZETNICIMA, radno mjesto u Zagrebu (m/ž) – 1 izvršitelj


Radni odnos zasniva se na neodređeno vrijeme Odgovornosti: Vođenje poslovnog odnosa s malim i srednjim poduzetnicima - od 1 mil EUR do 50 mil EUR-a godišnjeg prihoda, Akvizicija novih klijenata i cross selling proizvoda Banke Vođenje portfelja postojećih klijenata, Obrada kreditnih zahtijeva i financijska analiza poslovanja poduzetnika Aktivna komunikacija s klijentima, te briga o svim njihovim potrebama, Redovno praćenje njihovog poslovanja, te briga o naplati potraživanja. Vaš profil: VSS ekonomskog smjera Minimalno 3 godine iskustva u radu u bankarstvu u poslovanju s pravnim osobama Poznavanje lokalnog tržišta Poznavanje bankarskih proizvoda i usluga namijenjenih malim i srednjim poduzetnicima Poznavanje financijskih izvješća poduzeća i malih poduzetnika Razvijena mreža poslovnih odnosa s malim i srednjim poduzetnicima Razvijene prezentacijske, organizacijske, komunikacijske i pregovaračke viještine Proaktivan pristup i samostalnost u radu Aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu Napredno poznavanje rada na računalu (MS Office) Vozačka dozvola B kategorije Vaša prilika: Mi prepoznajemo i nagrađujemo učinkovite zaposlenike Nudimo Vam osobni i profesionalni razvoj tijekom Vaše karijere u Sberbank Budite dio uspješnog tima Sberbank u dinamičnom okruženju Prikupite internacionalno iskustvo

Zainteresirani?
Veselimo se Vašoj prijavi na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem Brze prijave do 13.02.2017.


Kandidate koji najbolje odgovaraju traženom profilu ćemo kontaktirati u kratkom roku.

Svim ostalim kandidatima zahvaljujemo se na interesu za Sberbank d.d. te želimo istaknuti da ćemo zadržati pristigle prijave u evidenciji za eventualne buduće potrebe za zapošljavanjem na radnom mjestu koje bi odgovaralo vašim kvalifikacijama i interesu.

Leave Comments