By Urednik on Ponedjeljak, 30 Siječanj 2017
Category: Oglasi za posao

Revizor u OJ Unutarnja revizija (m/ž)

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga. U kombinaciji s lokalnom ekspertizom i orijentacijom na klijenta, Sberbank gradi mostove i postaje jedinstveni bankarski partner između Rusije i Centralne i Istočne Europe.

S ciljem ostvarenja ambicioznih ciljeva, u potrazi smo za bankarskim stručnjacima. Ako Vas motivira izazov, inspirira Vas postizanje zajedničkih ciljeva i posvećeni ste izvanrednim postignućima, javite nam se!

Revizor u OJ Unutarnja revizija (m/ž)


Odgovornosti: samostalno provođenje redovnih i izvanrednih revizija izrada plana rada za pojedinu reviziju ispitivanje sukladnosti postojećih poslovnih procesa sa zakonskom regulativom, međunarodnim standardima financijskog izvješćivanja i internim aktima provjera primjerenosti sustava internih kontrola ocjenjivanje ekonomičnosti i efikasnosti poslovnih procesa identificiranje rizika i davanje preporuka u osmišljavanju i opsegu implementacije internih kontrola priprema izvještaja o obavljenoj pojedinačnoj reviziji i obavljanje naknadnih (follow up) revizija donošenje zaključaka i preporuka vezanih uz nalaze revizije Vaš profil: VSS ekonomskog ili matematičkog smjera s kombinacijom ekonomskog znanja Minimalno 3-4 godine iskustva rada u internoj/eksternoj reviziji banaka ili na poslovima kontrole rizika banaka i/ili poslovima izvješćivanja Poznavanje zakonske regulative vezane uz bankovni sektor i posebno zakonskih propisa (Basel II / Basel III) Prednost licenca ovlaštenog internog revizora ili licenca ovlaštenog revizora (CIA, ACCA) Razvijene organizacijske vještine i vještine logičke analize informacija Marljivost, odgovornost, samostalnost, fleksibilnost, sklonost timskom radu Sposobnost uspješnog pismenog i usmenog komuniciranja u stresnim i konfliktnim situacijama Spremnost na povremena putovanja u zemlji Aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu Vrlo dobro poznavanje MS Office paketa Vaša prilika: Mi prepoznajemo i nagrađujemo učinkovite zaposlenike Nudimo Vam osobni i profesionalni razvoj tijekom Vaše karijere u Sberbank Budite dio uspješnog tima Sberbank u dinamičnom okruženju Prikupite internacionalno iskustvo

Zainteresirani?
Veselimo se Vašoj prijavi na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem Brze prijave do 15.02.2017.


Prilikom prijave obavezno navedite „Revizor u OJ Unutarnja revizija“.

Navedeno radno mjesto je u Zagrebu.

Odabrane kandidate za daljnji proces odabira najprikladnijeg kandidata za naš tim, ćemo obavijestiti u kratkom roku o slijedećim koracima.

Svim ostalim kandidatima zahvaljujemo se na interesu za Sberbank d.d. te želimo istaknuti da ćemo zadržati pristigle prijave u evidenciji za eventualne buduće potrebe za zapošljavanjem na radnom mjestu koje bi odgovaralo vašim kvalifikacijama i interesu.

Leave Comments