By Urednik on Ponedjeljak, 04 Rujan 2017
Category: Oglasi za posao

Direktor Društva (m/ž)

Tvrtka SUTON d.o.o. – grafička industrija sa sjedištem u Širokom Brijegu (BiH) je vodeća grafička kuća na tržištu BiH i ove godine obilježava 26-u godinu uspješnog rada i postojanja. Već dugi niz godina aktivno smo nazočni na tržištu Hrvatske, Crne Gore, ali i na drugim izvoznim tržištima.

Od 01.01.2016. godine postali smo većinski vlasnici tiskare Slobodna Dalmacija Print, a od 01.01.2017. godine smo postali i 100 % vlasnici digitalne tiskare Dvornik iz Splita.

Kako u narednom periodu imamo ambiciozne planove razvoja i širenja ove naše dvije tiskare, ponajprije na tržištu Dalmacije, zatim ostalih dijelova RH, a kasnije i ostalih tržišta EU, tražimo kandidate za sljedeće radno mjesto:

Direktor Društva (m/ž) - 1 izvršitelj
Mjesto rada: Split
Uvjeti: VSS ili VŠS grafičkog ili ekonomskog smjera 5 godina radnog iskustva u grafičkoj ili nekoj drugoj proizvodnoj branši Položen vozački ispit B kategorije Aktivno služenje računalom Sklonost ka organizaciji proizvodnje i prodajnog tima Sklonost analiziranju, praćenju i osmišljavanju prodajnih strategija Sklonost timskom radu Poželjno aktivno služenje engleskim jezikom u govoru i pismu
Natječaj je otvoren do 02.10.2017. godine. Nepotpune i prijave koje ne ispunjavaju tražene uvjete se neće razmatrati. Molimo da svoj kratki životopis pošaljete na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te da navedete konkretno radno mjesto za koje se prijavljujete.

Svim odabranim kandidatima jamčimo rad u sređenoj i organiziranoj tvrtci sa urednim primanjima, te mogućnošću zarade sukladno ostvarenim osobnim rezultatima, kao i rezultatima čitavog tima.

Related Posts

Leave Comments